Det som berör mig mest är säkerheten

Allt jag tänker på är vackra omgivningar, fräscht hus, golf, tennis, 5 min. gångavstånd till närmaste affärscentrum. Min man och jag har besökt La Manga Club  och Villa Good, två gånger tidigare, reser tillbaka snart igen.
Vi har bl.a. besökt fiskebyn Cabo de Palos, flanerat på piren, där intagit kaffe och glass, tittat på båtar i hamnen. Söndag är en dag för marknadsbesök, där man ibland kan finna något fynd. Besöka den gamla staden Cartagena är alltid givande, den gamla delen med all kultur, ströva runt hamnen med alla vackra båtar och fartyg, där ligger också en U-båt från andra världskriget. Man också ta en liten tripp med en båt, där man ser Cartagena från havssidan.
Det som berör mig mest är säkerheten på La Manga Club. Vi som bott i Estepona och där fick inbrott, en hemsk upplevelse det är ju då La Manga Club är ett välbevakat område- och det känns himla skönt.
Lisbeth, Kungsbacka

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.